0 0
Ciorbă de perişoare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

50 g Ceapă tăiată sferturi
500 g Carne tocată amestec 250 g porc - 250 g vită, sau după preferinţe
2 buc Ou
10 g Sare
½ linguriță Piper măcinat
80 g Ceapă tăiată sferturi
80 g Morcov
40 g Ţelină
40 g Pătrunjel (rădăcină)
40 g Ardei gras roșu
10 g Ulei de floarea soarelui
1200 g Apă
10 g Sare sau după gust
20 g Orez
20 g Pastă de tomate subțiată cu 50 g de apă
1 linguriţă Borş sau după gust
1 legătură Leuştean proaspăt tocat (sau 2 linguriţe uscat, mărunțit)
Smântână opţional
Ardei iute opţional

Ciorbă de perişoare

“ACEASTĂ REȚETĂ NU ESTE TESTATĂ OFICIAL VORWERK! - PENTRU RETETE ORIGINALE VA RUGAM ACCESATI PORTALUL COOKIDOO®”

Contine:
  • Ouă
Cuisine:
  • 45 min
  • Easy

Ingrediente

Recomandari

Share

Preparare

1
Done

Puneți în bol ceapa tăiată sferturi și programați 5 sec./viteza 5.

2
Done

Adăugați în bolul de mixare carnea tocată, ouăle, sarea, piperul şi frământați 1 min. 30sec./viteza spic. Transferați într-un vas și dați deoparte.

3
Done

Puneţi în bol legumele tăiate în bucăţi relativ egale de 2-3cm şi tocaţi 5 sec./viteza 5. Curăţaţi pereţii bolului şi adunaţi la baza bolului, cu ajutorul spatulei.

4
Done

Adăugaţi uleiul şi sotaţi 5min./120℃/⟲/viteza 0,5. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte.

5
Done

Puneți în bol apa, sarea şi fierbeţi 8min./100℃/viteza lingură. Între timp modelaţi perişoarele sub formă de biluţe de Ⲫ 2-3 cm.

6
Done

Puneţi în bolul de mixare coşul de înăbuşire, adăugați perişoarele în coş şi fierbeţi 15 min./100℃/viteza 1. Cu ajutorul spatulei, scoateţi coşul de înăbuşire, transferaţi perişoarele în bolul de mixare și îndepărtați spuma.

7
Done

Adăugaţi zarzavatul sotat, orezul, pasta de tomate, borşul magic și fierbeţi 18 min./100℃/⟲/viteza lingură.

8
Done

Adăugaţi leuşteanul tocat şi amestecaţi cu ajutorul spatulei.

9
Done

Variantă: În loc de borș magic, se poate acri cu 2-3 linguri de zeamă de lămâie.
Serviți fierbinte cu smântână și ardei iute (opțional).

Lucreția Băneșiu

Consultant Thermomix - Brasov; Tel: 0724.742.661; E-mail: lucretiabanesiu@gmail.com

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ciorba de perisoare a la grec
previous
Ciorbă de perişoare a la grec
Ciorba de pui a la grec retete thermomix
next
Ciorbă de pui a la grec
Ciorba de perisoare a la grec
previous
Ciorbă de perişoare a la grec
Ciorba de pui a la grec retete thermomix
next
Ciorbă de pui a la grec

Add Your Comment