0 0
Ciorbă ţărănească de văcuţă

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Modifica portiile:
1 legatură frunze Pătrunjel
1 legatură frunze Leuştean
200 g Roşii Decojite
100 g Varză
70 g Ceapă
50 g Ardei gras roșu
80 g Morcov
50 g Ţelină (rădăcină)
50 g Pătrunjel (rădăcină)
20 g Ulei de floarea soarelui
1300 g Apă
400 g Rasol de vită
80 g Fasole verde (congelată)
80 g Mazăre (congelată)
80 g Cartofi tăiaţi cubuleţe mici
3 linguri Zeamă de lămâie
2 linguriţe Sare
½ linguriţă Piper negru măcinat

Ciorbă ţărănească de văcuţă

“ACEASTĂ REȚETĂ NU ESTE TESTATĂ OFICIAL VORWERK! - PENTRU RETETE ORIGINALE VA RUGAM ACCESATI PORTALUL COOKIDOO®”

Cuisine:
  • 1h: 45 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingrediente

Recomandari

Share

Preparare

1
Done

Puneţi în bol verdeaţa, spălată şi zvântată cu ajutorul unui prosop absorbant şi tocaţi 4 sec./viteza 7. Adunaţi la baza bolului cu ajutorul spatulei.

2
Done

Adăugaţi în bol roşiile decojite tăiate în sferturi şi mărunţiţi 10 sec./viteza 4. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte.

3
Done

Puneţi în bol varza tăiată bucaţi de 3-4cm şi tocați 6 sec./viteza 4. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte.

4
Done

Puneţi în bol ceapa, ardeiul roşu, morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel, tăiate în bucăţi de cca.2cm şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5. Adunaţi la baza bolului cu ajutorul spatulei.

5
Done

Adăugaţi uleiul şi sotaţi 5 min./120℃/⟲/viteza lingură. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte. Clătiţi bolul şi capacul.

6
Done

Puneţi în bol apa, introduceţi coşul de înăbuşire, adăugaţi rasolul de vită în coş şi programați 15 min./100℃/viteza 0,5.

7
Done

Cu ajutorul unei linguri îndepărtaţi spuma formată, după care fierbeţi 60 min./100℃/viteza 0,5. Dacă carnea nu este fiartă, se continuă fierberea până când furculiţa pătrunde uşor în carne. Scoateţi coşul de înăbuşire cu ajutorul spatulei şi daţi deoparte.

8
Done

Adăugaţi varza mărunţită, zarzavatul sotat, fasolea, mazărea, cartofii şi fierbeţi 20 min./100℃/⟲/viteza lingură. Între timp, tăiaţi carnea în bucăţi mici şi adăugaţi-o în bol, prin orificul capacului.

9
Done

Adăugaţi amestecul de roşii şi verdeaţa, sarea, piperul, zeama de lămâie şi gătiţi 6 min./100℃/viteza 0,5.

Lucreția Băneșiu

Consultant Thermomix - Brasov; Tel: 0724.742.661; E-mail: lucretiabanesiu@gmail.com

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
reteta thermomix Salată de vinete
previous
Salată de vinete
Iahnie de fasole boabe-reteta-thermomix
next
Iahnie de fasole boabe
reteta thermomix Salată de vinete
previous
Salată de vinete
Iahnie de fasole boabe-reteta-thermomix
next
Iahnie de fasole boabe

2 Comments Hide Comments

Lipsesc din lista de ingrediente: Cartofii, sarea, piperul si zeama de lamaie
Timpul de gatire este aprox 1:45 plus pregatirea si transferul…cam 2ore.

Add Your Comment