Ingrediente
-
1 legatură frunze Pătrunjel
-
1 legatură frunze Leuştean
-
200 g RoşiiDecojite
-
100 g Varză
-
70 g Ceapă
-
50 g Ardei gras roșu
-
80 g Morcov
-
50 g Ţelină (rădăcină)
-
50 g Pătrunjel (rădăcină)
-
20 g Ulei de floarea soarelui
-
1300 g Apă
-
400 g Rasol de vită
-
80 g Fasole verde (congelată)
-
80 g Mazăre (congelată)
-
80 g Cartofităiaţi cubuleţe mici
-
3 linguri Zeamă de lămâie
-
2 linguriţe Sare
-
½ linguriţă Pipernegru măcinat
Recomandari
Preparare
1
Done
|
Puneţi în bol verdeaţa, spălată şi zvântată cu ajutorul unui prosop absorbant şi tocaţi 4 sec./viteza 7. Adunaţi la baza bolului cu ajutorul spatulei. |
2
Done
|
Adăugaţi în bol roşiile decojite tăiate în sferturi şi mărunţiţi 10 sec./viteza 4. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte. |
3
Done
|
Puneţi în bol varza tăiată bucaţi de 3-4cm şi tocați 6 sec./viteza 4. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte. |
4
Done
|
Puneţi în bol ceapa, ardeiul roşu, morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel, tăiate în bucăţi de cca.2cm şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5. Adunaţi la baza bolului cu ajutorul spatulei. |
5
Done
|
Adăugaţi uleiul şi sotaţi 5 min./120℃/⟲/viteza lingură. Transferaţi într-un vas şi daţi deoparte. Clătiţi bolul şi capacul. |
6
Done
|
Puneţi în bol apa, introduceţi coşul de înăbuşire, adăugaţi rasolul de vită în coş şi programați 15 min./100℃/viteza 0,5. |
7
Done
|
Cu ajutorul unei linguri îndepărtaţi spuma formată, după care fierbeţi 60 min./100℃/viteza 0,5. Dacă carnea nu este fiartă, se continuă fierberea până când furculiţa pătrunde uşor în carne. Scoateţi coşul de înăbuşire cu ajutorul spatulei şi daţi deoparte. |
8
Done
|
Adăugaţi varza mărunţită, zarzavatul sotat, fasolea, mazărea, cartofii şi fierbeţi 20 min./100℃/⟲/viteza lingură. Între timp, tăiaţi carnea în bucăţi mici şi adăugaţi-o în bol, prin orificul capacului. |
9
Done
|
Adăugaţi amestecul de roşii şi verdeaţa, sarea, piperul, zeama de lămâie şi gătiţi 6 min./100℃/viteza 0,5. |
2 Comments Hide Comments
Lipsesc din lista de ingrediente: Cartofii, sarea, piperul si zeama de lamaie
Timpul de gatire este aprox 1:45 plus pregatirea si transferul…cam 2ore.
Buna ziua. Multumim pentru atentionare. Intradevar cartofii, sarea, piperul si zeama de lamaie au fost omise, din greseala. Am rectificat greseala. Spor la gatit.